Σχετικά Με Εμάς

Γιατί Youpi;

Η ιδέα και επιλογή του ονόματος της εταιρείας μας προέρχεται από την έκφραση ενθουσιασμού των παιδιών και όχι μόνο, όπου η έκφραση χαράς τους είναι το Γιούπι !!! Εξού λοιπόν και η ονομασία μας.

Το Youpi Party δημιουργήθηκε το 2008. Ο πρωταγωνιστής του Youpi Party είναι τα μπαλόνια. 

Τα μπαλόνια έχουν την μοναδική ιδιότητα να προκαλούν απέραντο ενθουσιασμό σε όλες τις ηλικίες, πόσο μάλλον στα παιδιά που εκφράζουν πολύ πιο αυθόρμητα τα συναισθήματά τους, οπότε μόλις βρεθούν σε επαφή με τα μπαλόνια αμέσως θα ακούσουμε το επιφώνημα “Youpi”.  

Το Youpi Party πήρε το απλό μπαλόνι και το μετέφερε σε άλλο επίπεδο, σε αυτό της διακόσμησης. Διακρίνοντας λοιπόν την θερμή ανταπόκριση του κόσμου απέναντι στη δουλειά μας, εξελισσόμαστε συνεχώς με σεμινάρια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό .

Η ομάδα του Youpi Party βρίσκετε εδώ παρούσα προκειμένου να σας συμβουλέψει για το κάθε βήμα σας έτσι ώστε να έχετε ένα πετυχημένο πάρτυ. Βάση των αναγκών του προσχεδιασμένου σας event όπου και σας προτείνουμε πολλαπλές ιδέες του πως να διακοσμήσετε τον χώρο σας με μπαλόνια.
Κάτι που δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι πως το μπαλόνι δεν είναι τόσο εύκολο υλικό όσο δείχνει. Υπάρχουν πολλές τεχνικές και ιδιαιτερότητες για να υλοποιηθούν οι διακοσμήσεις μπαλονιών.
Είναι σημαντικό λοιπόν να γνωρίζουμε τον χώρο τον οποίο έχετε επιλέξει για την εκδήλωσή σας ώστε να σας παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή πρόταση διακόσμησης με μπαλόνια.

Στο site του Youpi Party θα βρείτε έτοιμες προτάσεις, συνθέσεις και φωτογραφίες από μπαλονοδιακοσμήσεις, ενώ στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα boutiquepartyshop.gr θα βρείτε πολλά μεμονωμένα μπαλόνια όπως επίσης απεριόριστα είδη πάρτυ και αξεσουάρ για πάρτυ τα οποία θα σας βοηθήσουν να αγγίξετε το επίπεδο του τέλειου πάρτυ .

Η ομάδα του Boutique Party Shop & Youpi Party Events με την πολυετή εμπειρία της είναι πάντα δίπλα σας, να σας συμβουλέψει για το πως να συνδυάσετε μπαλόνια, αξεσουάρ και είδη πάρτυ, ώστε όλοι να μιλάνε για το δικό σας τέλειο πάρτυ.

 

Σε μια εποχή που η προσωπική επαφή απουσιάζει, εμείς είμαστε πάντα δίπλα σας.

Επικοινωνια

Μοίρασε το με τους φίλους!

θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Boutique Party Shop & Youpi Party Events Κατάστημα:

Δούσμανη 5, Γλυφάδα, Αθήνα, 16675

Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου 16, Καλλιθέα, 17676

Δείτε το χάρτη

Επισκεφθείτε το Μεγαλύτερο Eshop σε είδη πάρτυ στην Ελλάδα!

Δείτε το Online κατάστημα!

boutiquepartyshop.gr

Μήπως προτιμάτε να μιλήσετε απευθείας μαζί μας;

Καλέστε Μας στο:

Σταθερό: +30 210 894 0152

We speak,  support and entertain in the following languages  | Greek | English | French | Spanish |