Κατάστημα

Το κατάστημά μας, ένας ζεστός , πολύχρωμος χώρος με χαμογελαστούς ανθρώπους σας περιμένει . Είδη πάρτυ, πινιάτες, μπαλόνια, μαγικά τρικ, φάρσες, προϊόντα face-painting, και μικροδωράκια είναι τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα μας.

Η ύπαρξη του καταστήματος μας σας δίνει την ευκαιρία σε αντίθεση με άλλες εταιρίες του χώρου μας, να μας γνωρίσετε και από κοντά. Επισκεφτείτε μας τις ώρες καταστημάτων, και ελάτε να συζητήσουμε από κοντά την διοργάνωση της δική σας εκδήλωσης.

ΕΙΔΗ ΠΑΡΤΥ :
Πρόκειται για παιδικό πάρτυ, για πάρτυ ενηλίκων, για μπάτσελορ πάρτυ, για τα Χριστούγεννα, τις αποκριές, το Πάσχα ή για τον αρραβώνα και την βάπτιση. Το Youpi Party διαθέτει έναν πλήρη κατάλογο με μεγάλη ποικιλία από είδη πάρτυ.

ΜΑΓΙΚΑ ΤΡΙΚ ΚΑΙ ΦΑΡΣΕΣ :
Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε μαγικά τρίκ και φάρσες για όλες τις ηλικίες, όπως επίσης για ερασιτέχνες και επαγγελματίες ταχυδακτυλουργούς.

ΠΙΝΙΑΤΑ :
Το γνωστό πλέον παιχνίδι για όλους μας που μας ήρθε από το Μεξικό. Οι πινιάτες διατίθενται σε διάφορα σχέδια και μεγέθη.
Την κρεμάμε, και ύστερα ένα ένα τα παιδάκια την χτυπάνε με το ρόπαλο μέχρι η πινιάτα να σκάσει και να αποκαλυφθούν οι εκπλήξεις που κρυβόντουσαν στο εσωτερικό της. Την πινιάτα την γεμίζουμε είτε με γλυκίσματα, είτε με μικροπαιχνιδάκια.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ FACE-PAINTING :
Στο κατάστημά μας θα βρείτε άφθονα χρώματα για face-painting. Τα προϊόντας μας είναι της γνωστής εταιρίας "SNAZAROO", είναι υποαλλεργικά και αφαιρούνται εύκολα από το δέρμα των παιδιών. Διατίθενται σε μικρά μεγέθη όπως και σε μεγάλα των 18 ml για επαγγελματίες face-painters.

Μπορείτε πλέον να κάνετε τις αγορές σας στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα www.boutiquepartyshop.gr

Youpi Party
Δούσμανη 5
16675 Γλυφάδα
τηλ: 2108940152
email: info@youpiparty.gr

Δούσμανη 5
16675 Γλυφάδα

τηλ: 210 8940 152